Cautare

17080 de rezultate pentru "capusu mare" (3.58 secunde)
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. ... Povestea strazilor din Satu Mare se repeta in fiecare an si incepe, de regula, odata cu topirea zapezii.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Impozitul prevazut pe un ha in zona D la nivelul 0 va fi mai mare cu 180 de lei fata de impozitul prevazut in 2005, ajungind anul viitor la 3.180 de lei (31,8 milioane de lei vechi).
Acestia au afirmat ca "cele mai frumoase rezultate urmeaza sa vina, iar BCR are o mare oportunitate de a-si consolida pozitia prin aceasta privatizare, inclusiv pe piata europeana ".
Romania ocupa locul 92 din 157 in clasamentul privind gradul de libertate a economiei realizat de Fundatia Heritage si "Wall Street Journal", fiind incadrata in categoria "in cea mai mare parte economie neliberalizata", in urma unor tari ca Moldova, Senegal, Namibia, Mali si Cambodgia.
Camera dubla de lux, cu vedere la mare (si direct catre zona unde va fi amplasat altarul), pentru un pachet de doua zile este 625 RON, de trei zile 895 RON, iar pentru patru zile - 1.165 RON.
Transpus in cifre, 3.171 de societati au dat faliment in 2005, din care cea mai mare pondere, de 45%, au fost din domeniul comertului.
Urmatoarele pe lista turistilor sositi la mare cu bani putini se afla campingurile. ... "Suntem la mare de mai bine de o saptamana", ne-a declarat un bucurestean sosit in camping impreuna cu familia.
Valoarea exporturilor din noiembrie 2006 a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii 16 ani, ajungand la 2,45 miliarde de euro, depasind cu 116 milioane de euro recordul anterior din martie 2006, de respectiv circa 2,3 miliarde de euro, a declarat ministrul delegat pentru comert, Iuliu Winkler (foto).
Din concluziile desprinse de site-ul financiar se remarca faptul ca dobanda anuala pentru creditele de nevoi personale nenominalizate este in medie mai mare cu 1,3% fata de creditele auto si cu 1,4% mai mare decat rata dobanzii pentru leasingul auto.
Craiovenii interesati de împrumuturi se confrunta cu vesnica problema a dobânzilor de reclama greu de refuzat, a caror valoare e uneori de câteva ori mai mare.
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) va demara, in perioada 1-15 septembrie, o noua editie a programului social "O Saptamana la Mare".
Cine doreste sa cumpere o locuinta dar nu dispune de suma necesara si nici nu are un venit foarte mare poate apela la creditele imobiliare pe 40 de ani. O perioada de rambursare mai mare implica atat avantaje cat si dezavantaje.
Pentru un autoturism Euro 4 cu o capacitate mai mare de 1.601 cmc, taxa va fi cuprinsa intre 776 euro, pentru un autoturism cu o vechime de o luna si 40 euro pentru unul cu o vechime mai mare de 15 ani.
Pentru un autoturism Euro 4 cu o capacitate mai mare de 1.601 cmc, taxa va fi cuprinsa intre 776 de euro (pentru un autoturism cu o vechime de o luna) si 40 de euro pentru unul cu o vechime mai mare de 15 ani.
Nu sunt fericit ca dupa trei luni de lupta am reusit sa castigam doar un procent mai mare de promovabilitate, dar speram ca managementul isi va respecta angajamentul de a pune in practica noile propuneri.
Daca aceeasi suma s-ar fi contractat pe o perioada mai mica, pe 20 de ani (asta prespune si venituri lunare mai mari), se va obtine o rata lunara intr-adevar mai mare, de 2753,5 lei, insa suma totala rambursata ar fi de doar 826648,8 lei, adica doar de aproximativ patru ori mai mare decat cea imprumutata.
Studiul EUobserver cuprindea si alte state din Europa de Est, unde economia subterana s-ar situa intre 36-39% din PIB si ar proveni in mare masura din "neplata de taxe in comertul cu bunuri si servicii".
Cea mai mare parte a romanilor se tem mult sau foarte mult de cresterea somajului, a taxelor si impozitelor, de scumpirea creditelor, a alimentelor, combustibililor si utilitatilor sau de devalorizarea leului in raport cu principalele valute.
google-analytics.com